Besök Hässleholmsdepån virtuellt

Vi kunde inte ha ett Öppet hus på grund av Corona så vi släpper in våra besökare virtuellt istället. Du kan gå in på mobilen, surfplattan och datorn. För de flesta mobiler och surfplattor klickar du bara ok på första frågan för att få möjlighet att använda VR mode som gör att när du rör på telefonen eller surfplattan, flyttar du samtidigt dig runt på skärmen. Testa genom att flytta runt mobilen eller surfplattan i luften.

 

Klicka på denna länk så kommer du in direkt:  https://hassleholmsdepan.oresundstag.se/

 

Det fungerar på samma sätt som Google Earth. På datorn använder du dig av datormusen och klickar på pilarna i bilden för att förflytta dig. Du kan också klicka på cirklarna uppe i högra hörnet för att hoppa till ett ställe direkt.

 

När du rör med datormusen över bilden ser du att muspekaren blir en hand. Tryck ner musknappen och vrid för att titta runt på den plats du står. Du har 360 graders vy – höger, vänster, upp och ner.

 

Där det dyker upp en cirkel med ett ”i” har du möjlighet att få information – antingen via en film eller en text. Klicka på ”i:et” så aktiveras informationen.

 

Ha en riktigt intressant och roligt rundtur på Hässleholmsdepån. Kanske vi får möjlighet att släppa in besökare när Corona/Covid-19 är över.

Glad midsommar!