Tack till er alla, ni gör skillnad varje dag!

Ni som är ombordpersonal på Öresundstågen fyller en viktig roll i samhället. Dagligen har ni kontakt med resenärer som behöver ta sig till arbete, skola eller träffa nära och kära. När oro, osäkerhet och ovisshet är vardag är det extra viktigt att vara synliga och tillgängliga. Er närvaro skapar en känsla av trygghet och säkerhet hos våra resenärer. Det är därför ni är så viktiga och gör skillnad varje dag för våra resenärer på Öresundstågen.

 

Vi förstår att det finns oro och osäkerhet också hos er som arbetar på tågen och att ni dagligen står inför nya utmaningar där det inte finns några givna svar. Vi följer utvecklingen noga och myndigheters rekommendationer och råd som hela tiden uppdateras. Det innebär att vi behöver samarbeta, vara flexibla och kreativa i takt med att vi ställs inför nya utmaningar och förändringar i samhället sker.

 

Vi på Öresundståg AB vill rikta vår uppskattning till er alla. Vi vet att ni gör ert yttersta för att utföra era arbetsuppgifter på bästa sätt under de förutsättningar som råder.

 

Tack, ni gör skillnad varje dag!

Maria Holmgren, VD Öresundståg